Resultaten voor circus utrecht 2016

 
 
circus utrecht 2016
Met 35% korting naar Wintercircus in Utrecht.
Kenmerken van Wintercircus Utrecht. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Jongeren 15 21, Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Theater-/muziekfestivals, Circus. Wintercircus Gezin met kinderen 0-6 Gezin met kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Senioren Groep kinderen Groep volwassenen Familie jong en oud Theater-/muziekfestivals Circus.
Wintercircus Utrecht: 24 december 2016 t/m 5 januari 2017 Reizen en Recreatie: Evenementen.
Wintercircus Utrecht kun je bezoeken van 24 december 2016 tot en met 5 januari 2017. Het circus vindt plaats in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht. Jaarbeurs Utrecht is met het openbaar vervoer prima te bereiken, maar ook met de auto.
Circus Louis Knie nog in Utrecht Circus.
Circus Louis Knie nog in Utrecht. Door Marcel van der Voort op 24 september 2016 om 0618: in de categorie Nieuws en Show. UTRECHT Circus Louis Knie geeft nog tot zondag 25 september voorstellingen in Utrecht. Het circus gasteert in het Prinses Amaliapark Monarchvlinderlaan in Leidsche Rijn.
Utrecht.
In 2017 bezoekt Magic Circus diverse wijken van Utrecht. Van begin oktober tot midden november is ons circus op reis in de Domstad. Houdt deze pagina in de gaten, want hier maken we als eerste de locaties en showtijden bekend.
Wintercircus Utrecht Jaarbeurs.
Terug naar overzicht. 24 december 2016 t/m 5 januari 2017. Reserveren kan via de website www.wintercircusutrecht.nl. Wintercircus Utrecht in de Jaarbeurs behoort tot de grootste kerst/wintercircussen in Nederland. In 2009 vond de eerste editie plaats en sindsdien mag het evenement zich op steeds meer publieke belangstelling verheugen. De formule is altijd uitgesproken klassiek geweest. Tijdens de komende kerstvakantie verandert dat. Een immens videoscherm, een nieuw podium en veel speciale effecten geven Wintercircus Utrecht nieuwe uitstraling. De smaak van het publiek verandert voortdurend. Voor Hillenaar Events is dit nu aanleiding om het karakter van Wintercircus Utrecht te veranderen. De klassieke zaagsel piste wordt vervangen door een modern theaterpodium. Onze artiesteningang bestaat niet langer uit rood fluweel, maar uit een immens 360 m2 groot videoscherm waarop de individuele acts effectief ondersteund worden. De nieuwe show is een 90 minuten durende productie zonder pauze, vol actie, spektakel en humor voor het hele gezin. Een voorstelling die in sneltreinvaart aan de ogen van het publiek voorbij schiet en aansluit bij de belevingswereld van een nieuwe generatie. Natuurlijk presenteren het circus klassieke acts.
Tour.
Magic Circus Verhuur. Circus voor Zorginstellingen. Online of Kassa? Online reserveren is enkel tot 3 uur voor de show mogelijk. Dit geldt ook voor Primera tickets. De circuskassa is van 60 minuten voor de show tot aan het begin open.
Wintercircus Utrecht Jaarbeurs.
19 december 2015 t/m 3 januari 2016. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.wintercircusutrecht.nl, via tel 0900 300 6000 45cpm en bij alle vestigingen van Primera. Voor de zevende editie van Wintercircus Utrecht komen unieke acts naar Nederland. Motoren vliegen over de piste, de sterkste man ter wereld vangt een kanonskogel en acrobaten tarten de zwaartekracht.
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Bent u journalist en wilt u meer weten over Groot Kerstcircus Den Haag? Wij werken graag mee aan interviews, reportages en achtergrondverhalen. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Groot Kerstcircus Den Haag!
Magic Circus in Centrum Utrecht, Griftpark Circusweb.
Magic Circus in Utrecht Terwijde. Pointless International in Haarlem. Calendar powered by The Events Calendar. Ga goedkoop een dagje uit Klik hier voor mooie aanbiedingen Wordt 2018 jouw geluksjaar? Ga over op groene stroom Nu alvast kijken voor Carnaval Verdien ook met je website. in de agenda. Almere-Buiten Kerstcircus Bossle. Le Groupe acrobatique de Tanger. Canadese Machine du Cirque komt. Gandini weer naar Nederland en Belgiƫ. Panama Pictures Go north. Clowns van Pointless International. SELECTIE VAN DE REDACTIE. Niet voor niets afgelast. 3 januari 2018. Laatste update: Geen voorstellingen vanwege de storm. 3 januari 2018. 3 januari 2018. Diepe verslagenheid bij Renz Berlin. 4 juli 2016.

Contacteer ons