Op zoek naar circus renz groningen?

 
 
circus renz groningen
ircus Renz Berlin is er bijna klaar voor. Van 23 december t/m 7 januari vindt voor de 2e keer het Groot Winter Kerstcircus Groningen plaats op het voormalige Gremi-terrein aan de Bornholmstraat. Haren
Laatste update: 21 december 2017 om 16.14 uur. Circus Renz Berlin is er bijna klaar voor. Van 23 december t/m 7 januari vindt voor de 2e keer het Groot Winter Kerstcircus Groningen plaats op het voormalige Gremi-terrein aan de Bornholmstraat.
Gemeente Groningen dwarsboomt Circus Renz Berlin Groot Groningen.
Voor het evenement heeft de gemeente Groningen een vergunning verleend aan Circus Renz, en de circus heeft daarna een contract afgesloten van de huurprijs. Aan het einde van de zomer merkten medewerkers van Circus Renz dat het suikerunieterrein een grote bouwput was waar zeker geen plaats voor een circus zou kunnen zijn.
Circus Renz International.
Welkom bij Circus Renz International. Een dag uit voor het hele gezin? Kom naar Circus Renz International! De familie Renz, die al sinds 1842 de traditie van het circus voortzet, heet u van harte welkom op de website van Circus Renz International!
Groot Winter Kerstcircus en talentenjacht in Groningen Groningen.
Circus Renz Berlin is trots voor de 2 keer het kerstcircus in Groningen te mogen verzorgen. Het circus zal proberen hier een vasttraditie van te maken. Het circus begint de komende week met de opbouw van het grote circusdorp, wat op zich al een ware happening is.
Circus Renz Groot Groningen.
Gemeente Groningen dwarsboomt Circus Renz Berlin. Judith van der Heide 23/11/2017. GRONINGEN-Circus Renz Berlin, het 2e internationale Kerstcircus Groningen, zou van 22 december tot 7 januari plaats vinden op het suikerunieterrein in de stad, wat. Circus Renz niet naar Bedum.
Circus Renz Berlin. Startpagina Facebook.
full house welkom bij het begin van de laatste voorstelling in Dokkum circus renz berlin. Circus Renz Berlin. 6 juli om 0158.: Circus RENZ Berlin komt naar STEENWIJK, waar we dan twee weken blijven. Overijssel Steenwijkerland Steenwijkerland. Circus Renz Berlin.
Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen: De tijd dringt update RTV Noord.
Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen: De tijd dringt update. Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen. Vanaf 22 december zou het twee weken lang de tenten opslaan op het Suikerunieterrein, maar dat is volgens het circus geen optie.
Circus Renz naar Bornholmstraat op bedrijventerrein Zuidoost GROC Groninger Ondernemers Courant.
Toen het daar door de werkzaamheden een puinhoop bleek, wilde Renz naar het Stadspark, maar daarvoor vroeg de gemeente een te hoge huurprijs. Voor meer info over het circus en het programma in Groningen, klik hier. Gerelateerd Verenigingsnieuws Bedrijvenvereniging Zuidoost.
Groot Winter Kerstcircus.
Dit jaar gaat er speciale aandacht uit naar het uit Polen afkomstige duo Waldek Pavel, die vorig jaar nog in het kerstprogramma van Circus Krone zaten met hun spectaculaire trampolineact en acrobatiek. Bijna dagelijks zullen spetterende shows worden verzorgd in de ultieme kerstsfeer. Proef die sfeer en breng een bezoek aan het Groot Winter Kerstcircus Groningen, het ideale uitje tijdens de kerstvakantie!
112Groningen Circus Renz Berlin komt op nieuwe locatie.
04-12-2017, Anja Tehupeiory-Wester 2 foto's' en Circus Renz. Circus Renz Berlin komt op nieuwe locatie. Groningen Na lang onderhandelen met de gemeente Groningen is de kogel door de kerk. Het 2e Groot Winter Kerstcircus Groningen gaat door en wel op een geheel nieuwe locatie.

Contacteer ons