Zoeken naar circus renz groningen

 
 
circus renz groningen
Groot Winter Kerstcircus en talentenjacht in Groningen Groningen.
Circus Renz Berlin is trots voor de 2 keer het kerstcircus in Groningen te mogen verzorgen. Het circus zal proberen hier een vasttraditie van te maken. Het circus begint de komende week met de opbouw van het grote circusdorp, wat op zich al een ware happening is.
Groot Winter Kerstcircus.
Dit jaar gaat er speciale aandacht uit naar het uit Polen afkomstige duo Waldek Pavel, die vorig jaar nog in het kerstprogramma van Circus Krone zaten met hun spectaculaire trampolineact en acrobatiek. Bijna dagelijks zullen spetterende shows worden verzorgd in de ultieme kerstsfeer. Proef die sfeer en breng een bezoek aan het Groot Winter Kerstcircus Groningen, het ideale uitje tijdens de kerstvakantie!
112Groningen Circus Renz Berlin komt op nieuwe locatie.
04-12-2017, Anja Tehupeiory-Wester 2 foto's' en Circus Renz. Circus Renz Berlin komt op nieuwe locatie. Groningen Na lang onderhandelen met de gemeente Groningen is de kogel door de kerk. Het 2e Groot Winter Kerstcircus Groningen gaat door en wel op een geheel nieuwe locatie.
Groot Winter Kerstcircus in Groningen Renz Berlin.
GRONINGEN Het voormalige GREMI-terrein in Groningen de hoek van de Bornholmstraat, Helsinkistraat en Osloweg is van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari decor voor het Groot Winter Kerstcircus Groningen. Met uitzondering van Nieuwjaarsdag presenteert Circus Renz Berlin elke dag om 15.00 uur een show met een keur aan artiesten uit heel Europa.
Stad zoekt nog naar goede plek voor Circus Renz Berlin RTV Noord.
Een voorstelling van Circus Renz Berlin in 2011 Foto: Dirk-Jan Ranzijn/Flickr Creative Commons. De gemeente Groningen bekijkt momenteel twee alternatieve locaties voor Circus Renz Berlin. Vanaf 22 december zou het circus twee weken lang de tenten opslaan op het Suikerunieterrein, maar dat zou geen optie zijn omdat er kuilen in het terrein zitten en er puin ligt.
Circus Renz Berlin. Startpagina Facebook.
Zoektocht voorbij: Circus Renz Berlin heeft een nieuwe plek. Circus Renz Berlin en de gemeente Groningen zijn eruit. Het circus slaat zijn tenten op, op de hoek van de Helsinkistraat en de Bornholmstraat in Groningen, tegenover de Bauhaus. Circus Renz Berlin.
Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen: De tijd dringt update RTV Noord.
Deel dit artikel.: Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen: De tijd dringt update. Circus Renz Berlin is boos op de gemeente Groningen. Vanaf 22 december zou het twee weken lang de tenten opslaan op het Suikerunieterrein, maar dat is volgens het circus geen optie.
Nieuwe locatie voor Circus Renz tijdens feestdagen OOG Radio en Televisie.
Nieuwe locatie voor Circus Renz tijdens feestdagen. 30 november 2017 1748: door Gert van Akkeren. Het Internationale Kerstcircus Groningen van circus Renz Berlin kan toch doorgaan. De leiding van het circus en de gemeente hebben een oplossing gevonden voor de gerezen problemen.

Contacteer ons