Op zoek naar korting circus ahoy?

 
 
korting circus ahoy
Kerstcircus Ahoy voor 1250, @ Kruidvat Pepper.com.
Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy.
Kerstcircus Ahoy Kruidvat-actie.
Indien je meer naast elkaar gelegen stoelen wenst dan kan je contact opnemen met de kassa van Ahoy via 0900-2352469 045, p/m, op maandag t/m vrijdag van 1000: 1500: telefonisch bereikbaar. Rolstoel en begeleiderplaatsen zijn enkel telefonisch via de kassa van Ahoy te reserveren beperkte beschikbaarheid.
Voordelig naar het circus? Aanbieding Kerstcircus Ahoy Rotterdam met 36% korting.
Kerstcircus Ahoy in is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Komt dat zien! Als lid van PGGMCO profiteer jij van ledenvoordeel op de volgende voorstellingen.: 28 december: 11.30 uur. 29 december: 11.30 uur. 30 december: 15.00 uur. Omdat jij lid bent van PGGMCO kun jij je entreetickets boeken met 36% ledenvoordeel. Je betaalt nu geen 25 maar slechts 16 per ticket. Terug naar Gezondheid en ontspanning. Bekijk alle voordelen. Als lid van PGGMCO ontvang je korting op diverse producten, zoals dagjes uit en verzekeringen.
Met 10, korting naar Groot Kerstcircus Den Haag.
we hebben genoten van de mooie voorstelling. Geweldige en bijzondere acts met een verbinding tussen het traditionele en moderne circus. Heemskerk5, 19 december 2017. Let op mensen, je hebt GEEN stoelkeuze helaas! De ANWB heeft een aantal stoelen toegewezen gekregen en dat zijn NIET de meest logische plekken. Wij hebben helaas al geboekt zonder dit te weten. Kregen een rij vrij bovenaan terwijl er in vak 5 gewoon nog stoelen vrij zijn in rij 1, 2 en 3. Maar helaas heeft de ANWB deze niet. Zou fijn zijn als ze dat even op de site vermelden voordat je je kaartjes besteld! Peter70, 7 januari 2017. In een hoog tempo werd een schitterende voorstelling neergezet waarbij je je geen moment verveelde. kerstcircus 2017, 7 januari 2017. Met kleinkind van 5 en vriendje van 6 een heerlijke middag gehad! Alleen van de kinderen zien genieten wordt een mens al blij! Alles fantastisch goed kunnen zien met een geweldige korting van de ANWB!
Kerstcircus Ahoy Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Het circus belooft ieder jaar weer een prachtige show van topkwaliteit en bijna drie uur vermaak voor de hele familie. Mis geen Kerstcircus Ahoy aanbieding! Meld je nu aan voor de gratis Uitmetkorting.nl nieuwsbrief en ontvang ook Kerstcircus Ahoy korting!
ING Nederland Met korting naar het Kerstcircus Ahoy, het. Facebook.
Met korting naar het Kerstcircus Ahoy, het Tikibad of een van de andere Hollandse Dagjes uit? Download nu de kortingsbonnen op ING.nl! Zin in een Hollands dagje uit? ING Nieuws en Kennis. Wilt u deze winter gezellig een dagje uit?
Rotterdam Ahoy Agenda.
Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1.

Contacteer ons