Zoeken naar circus workshop op locatie

 
 
circus workshop op locatie
Circusworkshop bij Workshoppen.nl.
Wij voeren deze circusworkshop uit op UW locatie in de volgende steden: Den Haag Amsterdam Enschede Amersfoort Arnhem Nijmegen Apeldoorn Almere Lelystad Hilversum Tilburg Breda Maastricht Zoetermeer Dordrecht Haarlem. Workshop toevoegen aan offerte. Deel deze pagina.: Terug naar het workshop overzicht.
Circus compleet verzorgd op locatie Limburg, Brabant, Gelderland.
Circus compleet verzorgd. Compleet verzorgd circus op uw eigen locatie. Sanka Events verzorgt uw complete circus van begin tot eind, zodat u nergens omkijken naar heeft. Kies voor het Circus" Deluxe" waarbij een workshop wordt gecombineerd met een echte circusvoorstelling of voor het Circus" Basic" alleen workshops.
Circus Doki Circusworkshop/Circusschool.
Maak er met Circus Doki een waar circusfeest van. Circus Doki geeft ook regelmatig series circusles en volgend schooljaar verwacht Circus Doki op zijn nieuwe locatie het volgende seizoen van de circusschool in te gaan. Circus Doki kan ook naar u toekomen.
Circus Nevermind Circusactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Circusactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Circus 1, 2 en 3. Circus op School. Voorstelling op locatie. Wie zijn wij? Artiest zijn in een echte show? Als je circusles volgt bij Circus Nevermind, oefen je ook voor een echte show!
Circus workshop.
8 tot 1200 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. Teambuilding activiteiten Circus workshop. Voor vrijgezellenfeestenals, bedrijfsuitje en andere groepsuitjes voor 10 tot 100 personen is onze Workshop Circus het uitgelezen moment voor wie op zoek is naar een beetje uitdaging.
Workshops Circus Santelli voorstellingen, kinderfeestjes, cursussen, workshops.
Santelli vraagt, wanneer de workshop op locatie plaatsvindt, ruimte voor de kleine vrachtwagen, een drankje voor de docenten en een grote lege ruimte. Het liefst zonder inloop. Vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. c 2015, 2016 Circus Santelli.
Circus Kiko Workshops contact gegevens, prijsindicatie en wat meer over de persoon achter Circus Kiko.
open dag kindervakantieweek, jongerenwerk, of iets anders. de locatie i.v.m. de gewensde datum indien al bekend, i.v.m. Een paar prijsindicaties voor workshops door Circus Kiko. Om u een idee te geven van de kosten en prijzen volgen hieronder. enkele prijsvoorbeelden ter indicatie. Let wel deze zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken vanwege. een ander aantal deelnemers, andere programma onderdelen of. andere technieken, meer of minder docenten/artiesten en/of de. Voor een offerte op maat stuur een e-mail met bovenstaande informatie. Alle hier genoemde kosten zijn excl. reiskosten en waar. van toepassing excl. De kosten voor een jongleer workshop van 1 uur /2 uur.
Circus workshop bij u op locatie in Nederland.
Circus workshop bij u op locatie in Nederland. Gemiddeld een 93, uit 4 beoordelingen. Voor vrijgezellenfeestenals, bedrijfsuitje en andere groepsuitjes voor 10 tot 100 personen is onze Workshop Circus het uitgelezen moment voor wie op zoek is naar een beetje uitdaging.
Circusfeestje Cheer up!
Circusfeestje, een snoriginele verjaardag. Circus Snor biedt een circusfeestje op locatie dat zich helemaal richt op het ontdekken van het circus. Een hele middag actief met circus bezig zijn! Ieder feestje begint met een uitleg en demonstratie van de verschillende door ons meegenomen circusattributen. Vervolgens wordt er hard geoefend op het jongleren met ballen, kegels en ringen, gooien met de diabolo, eenwielfietsen maar ook lopen op een bal of koord kan in een circus natuurlijk niet ontbreken. Na een actieve circusopleiding gaan de kersverse artiesten onder begeleiding van een ervaren docent een voorstelling maken. Deze voorstelling zal aan het eind van de middag gespeeld worden voor de dan aanwezige ouders, vriendjes en vriendinnetjes. Circus Snor maakt circus. Of het nu gaat om feestjes, workshop of schoolprojecten.
CircusKunsten voor jong en oud, optredens, workshops en les.
Social circus Circuslessen. Circusschool Oosterhout Circusschool Barendrecht Volwassenen circusles Showgroep Korte cursussen. Specialisatie cursus Zomercircus Kinderfeestje Projecten. Scholen, Festivals Bedrijven. Circus op school Shows Workshop Festivals. Straattheater Workshops Bedrijven. Bedrijfsuitje Energizer Energizer Unieke vergaderlocatie. Circustenten Evenementenlocatie Vergaderen bij het Circus Evenementen locatie.

Contacteer ons