Meer resultaten voor circus ahoy

 
 
circus ahoy
Kerstcircus Ahoy Hooggeëerd publiek!
Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy.
Rotterdam Ahoy Agenda.
Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1.
KERSTCIRCUS AHOY YouTube.
Kom en beleef de magie van het oudste en grootste kerstcircus van Nederland. De geweldige ambiance, het opstuivend zaagsel, de spanning tot in de nok van het circus, de lach en de traan met de clowns, u kunt het allemaal beleven van 23 december tot en met 5 januari tijdens de 41e editie van Kerstcircus Ahoy, hét leukste uitje voor het hele gezin in de kerstvakantie.
Rotterdam Ahoy Agenda.
Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Komt dat zien! Van 23 t/m 30 december.
Kerstcircus Ahoy sfeerfilmpje 2017 YouTube.
Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Kerstcircus Ahoy is te zien van 23 t/m 30 december 2017.
Kerst circus Ahoy Rotterdam Evenementen en Festivals Marktplaats.nl.
Kerst circus Ahoy Rotterdam. 75 x gezien 3 x bewaard sinds 27 dec. Voorwaarden Kruidvat actie: 1. De activatiescodes zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen én online van 16 oktober t/m 5 november 2017. De activatiecodes kunnen tot en met 29 december worden verzilverd.

Contacteer ons