Op zoek naar circus malieveld 2016?

 
 
circus malieveld 2016
Circus Louis Knie DenHaag.com.
Circus Louis Knie. Zondag 23 oktober 2016, 1100: uur Malieveld. Het Oostenrijkse Circus Louis Knie komt in de herfstvakantie voor een twee uur durende show met unieke en spectaculaire acts naar het Malieveld in Den Haag. Paarden in de hoofdrol.
Den Haag FM Circus op Malieveld keert terug in Herfstvakantie.
Topdrukte bij alarmcentrale ANWB. Circus op Malieveld keert terug in Herfstvakantie. 25 jul 2016, 1426.: Het Malieveld krijgt tijdens de Herfstvakantie weer een circus. Het Oostenrijkse Circus Louis Knie zet 18 oktober de tenten op. In totaal worden tien shows gegeven.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Alle events bij Malieveld DenHaag.com.
Wanneer kom je langs? Alle events bij Malieveld. vr 9 maart, 1600: City Pier Night Walk. zo 11 maart, 0930: NN CPC Loop Den Haag. za 5 mei, 1000: Bevrijdingsfestival Den Haag. Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp of via andere social media.
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Boek snel tickets voor deze populaire familieshow met louter wereldsensaties. De beschikbaarheid is beperkt. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken op het Malieveld te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19 euro per ticket 15 euro voor kinderen, exclusief bespreek en transactiekosten.
Groot Kerstcircus Den Haag 2016/2017: Artiesten.
Het optreden van Anke is ongeëvenaard en zeer spectaculair. In het zomerseizoen van 2017 is ze op tournee met een groot circus door Engeland. Daarna reist ze af naar het Haagse Malieveld. ANKE DE BOER AERIAL RING. Er is dit jaar ook Nederlandse inbreng bij Groot Kerstcircus Den Haag.
Met 10, korting naar Groot Kerstcircus Den Haag.
Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De negentiende editie van dit familie evenement bevat louter top acts. Artiesten uit alle delen van de wereld laten hun kunsten zien op het gebied van comedy, acrobatiek en de nieuwste special effects. De show vindt plaats in een splinternieuwe tent met de grandeur van een theater. Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Belgische comedians Bert Fred vullen dit jaar het programma aan door voor lachsalvo's' te zorgen met hun onnavolgbare humor. In 2012 wonnen zij een Silver Star tijdens het International Circus Festival in Bazel.
Groot Kerstcircus Den Haag: Tickets Info.
Tickets via de Ooievaarspas zijn uitsluitend bij de circuskassa op het Malieveld verkrijgbaar vanaf 20 december. De Ooievaarspas is niet geldig op 25, 26, 27 december. BEZOEK HET CIRCUS EN STEUN UNICEF. Door de oorlog in Syrië hebben miljoenen kinderen het zwaar.
Den Haag FM Kerstcircus alleen nog in Den Haag, in grootste tent van Europa.
Het bezoekersaantal neemt al jaren toe, daarom zochten we een locatie waar we een tent kunnen neerzetten met een fors vergrote capaciteit. Op het Malieveld wordt dit jaar de neergezet. In de voorstelling treden uitsluitend winnaars van internationale circus en theaterfestivals op.
Hooggeëerd publiek.Groot Kerstcircus Den Haag editie 2016 Ranja en Rosé.
Ook dit jaar tijdens de kerstvakantie staat het Groot Kerstcircus op het Malieveld. Het wordt verzorgd door de beroemde internationale circusdynastie Louis Knie. Wij hebben het vorig jaar 2016 het circus bezocht. Wat hebben wij een geweldige middag gehad. Een fantastische show!

Contacteer ons