Zoeken naar circus kerstvakantie 2016

 
 
circus kerstvakantie 2016
Home.
Een van de mooiste circusterreinen van Nederland, op loopafstand van het centrum van Etten, en op 1 minuut vanaf de afrit A58. Parkeergelegenheid aanwezig direct bij het circus! Het Kerstcircus speelt de hele Kerstvakantie, dagelijks om 15.00 uur! Met uitzondering van 23 december 20.00uur en 31 december 1 januari géén voorstelling.
Home.
Wij verheugen ons erop in de winter van 2017-2018 voor de 8e keer ons Nijmeegse publiek een gloednieuwe circusvoorstelling te presenteren MET VEEL DIEREN. Circus, zoals u circus graag ziet. Circus met een échte gezellige kerstsfeer in een heerlijk verwarmd tentencomplex.
Internationaal Kerstwintercircus Parktheater Eindhoven.
Het mevrouwtje op mijn schouder is het eerste kinderboek 8 van kindercoach Yvette den Brok uit Eindhoven. Een onzichtbaar mevrouwtje Fee komt regelmatig bij het meisje Liz op de schouder zitten en fluistert Liz toe dat ze goed is zoals ze is.
Kerstcircus Haarlem 22 dec. 2017 7 jan. 2018 // Burg. Reinaldapark, Haarlem.
Wie Kerstcircus Haarlem zegt, zegt Circus Herman Renz. De band met deze Noord-Hollandse hoofdstad is werkelijk uniek te noemen. Het Haarlemse publiek weet als geen ander dat dit circus staat voor kwaliteit in een unieke sfeer tijdens de feestdagen want ook dit jaar presenteren wij een kompleet nieuw programma met top-acts die hun Haarlemse premiëre vieren met TRADITIONS.
Kerstcircus Ahoy Hooggeëerd publiek!
Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy.
Circus Zanzara nieuws.
Tram 12, overstappen op Bos en Lommerweg op Bus 21 richting CS, uitstappen bij halte Van Hallstraat. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart. Lopend: In oostelijke richting door Arlandaweg, onder ring door lopen en het fietspad volgen langs de volkstuinen tot aan Cultuurpark Westergasfabriek.
circusfestival.
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Bent u journalist en wilt u meer weten over Groot Kerstcircus Den Haag? Wij werken graag mee aan interviews, reportages en achtergrondverhalen. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Groot Kerstcircus Den Haag!
Wereldkerstcircus Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Donderdag 21 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018. Het 33 ste Wereldkerstcircus belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie, waarin de absolute wereldtop van 21 december t/m 7 januari verenigd is in Carré.
Welkom.
Circus Freiwald is lid van de VNCO. De hele Kerstvakantie dagelijks om 15.00 uur. met uitzondering van. première om 20.00 uur. 1e en 2e Kerstdag 12.30 16.00. c Circus Freiwald Limburgs Kerstcircus, 2009-2016 Site design en beheer: Kevin van Geet.

Contacteer ons