Op zoek naar circus carre?

 
 
circus carre
Stardust Theatre Wereldkerstcircus Carré 2017-2018.
Nieuwe Parklaan 55 Fax: 31 070 355 8487. 2597 LA Den Haag. Stardust is het bedrijf van producentenechtpaar Henk van der Meijden en Monica Strotmann, met een uitgebreide reputatie in theater en circus in binnen en buitenland. Copyright Stardust Theatre Stardust Circus.
Wereldkerstcircus Evenementen Tickets Bestellen TopTicketShop.nl.
Het evenement was geweldig.en de service van de medewerkers GRANDIOOS.heb enorme hoogtevrees.maar tegen een bijbetaling mochten wij ergens anders zitten. Het was een TOP avond.en het wereld kerst circus GRANDIOOS Fijne jaarwisseling, vriendelijke groet, Sonja Langeveld Anoniem uit De Zilk. is naar Wereldkerstcircus geweest op 30 december 2014 in Carre Amsterdam.
Wereldkerstcircus Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Deze act, uitgevoerd door Violetta Serge Alexandrova met haar mannen en dappere jonge vrouwen te paard, won vorig jaar goud op het bekende Russische Circusfestival Idol in Moskou. Met de Europese première van deze act, viert het Wereldkerstcircus het 250 jarig jubileum van het circus.
Geschiedenis Carré Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Maar niet alleen het circus blijkt uitstekend in het gebouw te gedijen. Dankzij de vooruitziende blik van Oscar Carré begint het stenen circus met succes aan een tweede leven als variététheater, al snel gevolgd door revue, toneel en operette. In de loop van zijn 130-jarig bestaan heeft Koninklijk Theater Carré alle mogelijke gedaantes aangenomen: van circus tot toneelarena, van operahuis tot operettetheater, van balletpodium tot Broadway aan de Amstel, van ijsrevuepaleis tot poptempel, van bokszaal tot kerkgebouw.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Wereldkerstcircus Arrangement Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Koninklijk Theater Carré biedt u verschillende mogelijkheden om uw arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een feestelijke flûte champagne, een borrel na afloop van de voorstelling, parkeerplaatsen of een rondvaart door de grachten van Amsterdam waarna u voor de deur van het theater wordt afgezet.
Home Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Meer uitleg over cookies Ons privacy statement. Ik ga akkoord. 0900 25 25 255. Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar 045, p/m.: ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur. 0900 25 25 255 045, p/m.
Met 7, korting naar het Wereldkerstcircus.
Kenmerken van Wereldkerstcircus Carre. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Jongeren 15 21, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Theater-/muziekfestivals, Circus. Wereldkerstcircus Carre Gezin met kinderen 0-6 Gezin met kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Groep volwassenen Familie jong en oud Theater-/muziekfestivals Circus.

Contacteer ons