Op zoek naar circus in amsterdam?

 
 
circus in amsterdam
Tour.
Circusproject op school. Eigen show in de tent. Circustent opzetten excursie. Clown Jofri op school. Magic Circus Verhuur. Circus voor Zorginstellingen. Online of Kassa? Online reserveren is enkel tot 3 uur voor de show mogelijk. Dit geldt ook voor Primera tickets.
Bakermats Circus Agenda Melkweg.
Het Circus van Bakermat komt eindelijk naar Amsterdam en wel tijdens Amsterdam Dance Event! Na New York, Rio de Janeiro, Parijs, Ibiza en Londen kon Amsterdam niet uitblijven. Deze ADE special belooft grootster dan ooit te worden! De line-up wordt in de loop van de komende weken bekend gemaakt.
Wereldkerstcircus Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Binnenkort in Carré. 1018 EM Amsterdam. 1000 HE Amsterdam. ma t/m vr: 09.00 21.00 uur. za en zo: 10.00 20.00 uur. ma t/m zo: 1600: 1800: uur. of tot aanvang voorstelling. zater, zon en feestdagen zonder voorstelling is de kassa.
Circus in Amsterdam: Hoge kortingen tot 70% op circus in Amsterdam GROUPON.nl.
Bestel onze kortingsbonnen en neem je kroost meer naar een voorstelling van het circus in Amsterdam. Met de kortingsbonnen van Groupon kun je namelijk met hoge reductie tickets kopen voor het circus in Amsterdam of in een andere stad van jouw keuze.
Circus Zanzara nieuws.
Vanuit het zuiden. Ring West afslag S 103 Haarlem, Halfweg richting Amsterdam Centrum volgen. Vanaf de Haarlemmerweg bij het 5e stoplicht rechts afslaan voor Parkeergarage Westerpark. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart. Vanuit het noorden. Ring-West afslag S 104 Haarlem. Bij de Haarlemmerweg naar rechts en bij het vierde stoplicht rechts afslaan voor Parkeergarage Westerpark. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart. Vanaf Centraal Station. Bus 21 halte Van Hallstraat. Lopend: Vanaf Prins Hendrikkade in westelijke richting lopen.
Amsterdam.
Elk jaar is Magic Circus tussen Pasen en midden september in Amsterdam te bewonderen. Met uitzondering van de warme zomermaanden, dan is er even pauze. Het favoriete circus van Amsterdam komt terug in 2018! Laatste shows van 2017 zijn gegeven.
Circus in Amsterdam.
Circus Elleboog is al meer dan 60 jaar actief in Amsterdam. Elleboog geeft niet alleen cursussen en trainingen in de eigen locaties in het Centrum en Zuidoost, maar ook in buurthuizen en scholen door de hele stad voor verschillende leeftijden en op verschillende niveaus.
Olympia Circus: Home.
Olympia Circus Amsterdam. Welkom op de site van Olympia Circus. Op deze site kan je informatie vinden over de optredens en workshops. De workshops zijn oa Acrobatiek, Circus inloop, Talenten training, Tissu training, Breakdance, Eenwieler, Vuurspuwen, Steltenlopen, Tumbling training. Voor een overzicht: zie: Workshops. De circuslessen zijn op 3 verschillende locaties in Amsterdam West en Nieuw West.

Contacteer ons