Resultaten voor circus knie 2016 den haag

 
 
circus knie 2016 den haag
Hillenaar Events GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG.
We sluiten aan bij de sfeer van het Circusfestival van Monte Carlo en het ooit zo beroemde kerstcircus van Billy Smart. De show past dan ook perfect bij de kerstvakantie. Kijk voor meer informatie op: www.kerstcircusdenhaag.nl. Ga naar www.kerstcircusdenhaag.nl. Circus Louis Knie. Groot Kerstcircus Den Haag.
Speeldata en recensies van Circus Louis Knie Den Haag 1eRang.nl, de meest complete uitagenda.
Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van een wereldberoemd circus aan toe gaat? Grijp dan nu je kans! 1eRang.nl mag namelijk tickets weggeven voor een exclusieve backstage tour bij Circus Louis Knie in Den Haag.
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Bent u journalist en wilt u meer weten over Groot Kerstcircus Den Haag? Wij werken graag mee aan interviews, reportages en achtergrondverhalen. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Groot Kerstcircus Den Haag!
Groot Kerstcircus Den Haag DenHaag.com.
Er wordt een spectaculaire familievoorstelling geboden met tal van unieke circus acts. Ruim twee uur circusvermaak. Groot Kerstcircus Den Haag is een productie van Hillenaar Events in samenwerking met de Oostenrijkse circusfamilie Louis Knie. Met hun tenten, materiaal en dieren vormt deze familie dit jaar de basis van Groot Kerstcircus Den Haag.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Circus Louis Knie DenHaag.com.
Circus Louis Knie. Zondag 23 oktober 2016, 1100: uur Malieveld. Het Oostenrijkse Circus Louis Knie komt in de herfstvakantie voor een twee uur durende show met unieke en spectaculaire acts naar het Malieveld in Den Haag. Paarden in de hoofdrol.
Den Haag FM Oostenrijks Circus Louis Knie tot en met zondag op Malieveld.
18 okt 2016, 1827.: Nieuwslabels: circus, Den Haag, Louis Knie. Door Gerard van den IJssel. Het Oostenrijkse Circus Louis Knie start woensdag met haar voorstellingen op het Malieveld. Tot en met zondag zijn de shows te zien in Den Haag.
Circus in Den Haag: Nu tot 70% besparen op circus in Den Haag GROUPON.nl.
Dankzij de kortingsbon van Groupon is het circus in Den Haag bezoeken heel voordelig. Tijdens een voorstelling van het circus in Den Haag kun je lachen om de clowns, vol bewondering naar de acrobaten kijken en je laten vertederen door de verschillende dieren.

Contacteer ons