Resultaten voor circus tadaa kinderfeestje

 
 
circus tadaa kinderfeestje
Circus Tadaa! Utrecht.
Ze gaan eenwielfietsen, ballopen, jongleren en koorddansen. Daarna krijgen de kinderen nog een workshop goochelen of acrobatiek. Aan het einde van het feest kunnen alle ouders de kinderen op komen halen treden de kinderen op. Kosten: 135 ex BTW en reiskosten.
Circus Tadaa! Kinderfeestje.
Over Circus Tadaa! Informatie en boekingen. heeft zich gespecialiseerd in het geven van circusworkshops voor scholen en bedrijven. Maar het is natuurlijk ook leuk om circus te doen met je kinderfeestje, een circusfeestje dus! Mocht je dat willen dan verwijzen we je graag door naar Circus Diedom.
Circus Tadaa! Anderen.
Over Circus Tadaa! Informatie en boekingen. Circus is leuk voor iedereen! Mocht u tot nu toe niet uw doelgroep op deze website zijn tegengekomen dan betekent dat niet dat ze geen circus kunnen doen. Circus is voor iedereen! heeft alle soorten onderwijs al bezocht, elke soort SO en BSO, blind, verstandelijk beperkt, gedragsproblemen of gebonden aan een rolstoel.
Circus Tadaa! Kinderfeestjessite.
Kinderboerderij, speeltuin of attractiepark. Activiteiten Actief Circusfeestje Circus Tadaa! Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Als alle circusmaterialen zijn klaar gezet, geeft de circusdocent een korte uitleg. Daarna mogen alle kinderen allerlei verschillende circustechnieken uitproberen zoals eenwielfietsen, ballopen, jongleren, koorddansen enz.
Circus Tadaa! Basisonderwijs.
Over Circus Tadaa! Informatie en boekingen. voorheen Circus AdieJos AlaBas verandert uw school voor één dag in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden.
Circusfeestje Circus Tadaa! Kidsproof Utrecht.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Circus Tadaa! Mail deze tip naar een vriendin. Sluiten Versturen x. Tips van de maand. Kinderfeestje in het Bos. Geef je feestje bij de Boswerf in Zeist. Veel verschillende en spannende speurtochten in het bos.
Circus Tadaa!
TADAA komt met een circusbus vol éénwielfietsen, loopkogels, muziek, decor, docenten en kostuums in alle maten: reuzenpakken met grote zakken, goochelmouwen, clownsneuzen, hoge hoeden. en nog veel meer. Als een echte circusartiest kun je deze middag je kunsten vertonen! Onze KDO freerunacrobaten kunnen ook hun kunsten vertonen op het Freerunparkour wat wordt uitgezet. Wanneer: Zondag 10 januari 2016 van 15.00-17.00uur. Waar: WSV Sporthal, De Voorwaarts 450, 7321 MG Apeldoorn. Deelname kost in het kader van het 100 jarig bestaan: 100 x 002, 200., Kom jij ook? Als het goed is heb je op les van je leiding inmiddels een brief gehad met bovenstaande informatie. Aan de brief zat een aanmeldstrookje. Mocht je die niet gehad hebben, je mag ook een enveloppe met onderstaande gegevens en 200, voor 5 januari door de brievenbus gooien bij: De Terrassen 22, Het Kasteel 107 of Muntersdonk 22. Ik heb les op dag, van: leiding. Ik betaal 200, en kom naar het circus op 10 januari 2016. Vereniging algemene informatie. Bestuur en Medewerkers. Leden en contributieadministratie. KDO is een Erkend leerbedrijf. De vereniging in beeld. Kinderfeestje bij KDO.

Contacteer ons