Meer resultaten voor circus renz eindhoven 2016

 
 
circus renz eindhoven 2016
Circus Renz Berlijn komt naar Eindhoven Eindhoven-Actueel. Email. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. YouTube.
Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2016 en zal van 20 t/m 30 oktober een bezoek brengen aan Eindhoven. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een geheel vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen verzorgen.
Circus Renz komt weer naar Eindhoven Studio040.
Home Eindhoven Circus Renz komt weer naar Eindhoven. Circus Renz komt weer naar Eindhoven. Gepubliceerd: Donderdag 01 september 2016 1754: Bijgewerkt: Woensdag 15 november 2017 1130.: Het circus komt naar de stad. Circus Renz slaat zijn kampen weer op in Eindhoven.
Vraagje. Wat maakte jou nou echt trots in 2016? Omroep Brabant.
Eerder had de regio geklaagd omdat Brainport Eindhoven niet erkend werd als trekker van de Nederlandse economie. Deze" erkenning is het resultaat van hard werken door al die bedrijven in de regio en daar gaan we de komende jaren de vruchten van plukken, meent wethouder Staf Depla. Clown Milko maakt doorstart met Circus Renz. Het jaar 2016 was voor Circus Renz een draaikolk van emoties.
Circus Renz International nieuw show 2016 promo video YouTube.
Omroep Gelderland 8677, views. Circus Herman Renz terug met kerstshow Duration: 138. NH Nieuws 1650, views. Circus Renz International in Winterswijk 2016 Duration: 1028. Kermisfreak102 4842, views. Circus Herman Renz maakt doorstart onder de naam Herman Renz Presenteert Duration: 104.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Circus Renz International is terug in Eindhoven! LICHT op Eindhoven.
In de show zullen onder andere mini-ponys en kamelen te zien zijn, maar het hoogtepunt van de show blijven natuurlijk wel de 3 Indische olifanten! De show van Circus Renz International duurt zon twee uur. Er zal een korte pauze zijn waarin je een lekkere snack of leuke souvenir kan kopen. De circustent is van woensdag 14 september tot en met zondag 18 september te vinden in het Henri Dunantpark te Woensel. Voor meer informatie en tijden van de shows, kijk op www.renzinternational.nl of bezoek de Facebook-pagina. By Veerle Büchold 12 september, 2016 Headlines 0 reacties. Share This Story, Choose Your Platform! Facebook Twitter Linkedin Google Email. About the Author: Veerle Büchold. Veerle Büchold is redactrice bij LICHT op Eindhoven.
Circus Renz Berlin naar Eindhoven Circus.
Skip to content. Circus Renz Berlin naar Eindhoven. Circus Renz Berlin naar Eindhoven. Door Marcel van der Voort op 17 oktober 2016 om 0633: in de categorie Nieuws en Show. EINDHOVEN Circus Renz Berlin speelt van donderdag 20 tot en met zondag 30 oktober in Eindhoven.
Dichtbij.
Home.

Contacteer ons