Op zoek naar circus kinderfeestje?

 
 
circus kinderfeestje
Kinderfeestje in een echt circus bij CircusKunst.
Geweldig kinderfeestje gehad, Lotte en Judith bedankt! Ik geef jullie 5 sterren! Een circusfeest duurt 25, uur en kost 150., Een circusfeestje is leuk voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Een circusfeestje wordt begeleid door twee ervaren circusdocenten. Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen aan een circusfeestje. In overleg kunnen er meer kinderen deelnemen voor 10, extra per kind. Voor het feestje begint krijgen de kinderen iets te drinken en iets lekkers. Uiteraard is er voor de jarige ook een echt circuscadeau. Kinderfeestjes worden gehouden op zaterdag of zondag. In overleg kan het soms ook doordeweeks. De kinderfeestjes worden gegeven in Circomotion, het circusgebouw van CircusKunst. Het is mogelijk om het gebouw langer te huren om bijvoorbeeld cadeautjes uit te pakken of nog extra te eten. Dit kost 2050, per half uur. Het adres van Circomotion is.: 4902 PC Oosterhout. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.: Naam van uw kind. Geboorte datum van uw kind. Datum voor het feestje. Geef het aantal karakters verplicht. Dit veld moet leeg blijven. Een moment geduld aub. Scholen, Festivals Bedrijven. Circus op school.
Dit circus kinderfeestje is geschikt voor kinderen tot 5 jaar.
Kinderfeestje thuis: een circus kinderfeestje. Dit circus kinderfeestje kun je heel goed thuis organiseren en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar. Je kunt het zowel binnen als buiten organiseren. Het leuke van buiten is, dat je een echte circustent kunt bouwen.
Workshop kinderfeestje DEMIORI.
Neem voor een circusfeest op maat contact op met Demiori. Er gaat tenslotte niets boven een eigen circus op je feestje. De invulling van een circusfeest is afhankelijk van verschillende wensen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en tijd komt Demiori met een concept.
Circus City BV Iets te vieren.
Speelparadijs Circus city is dé plek om je verjaardagsfeestje te vieren! Leef je uit met al je vriendjes en vriendinnetjes in ons 2500m2 grote speelparadijs en beleef een absolute topdag! Ons feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze en een klein presentje voor ieder kind.
Welkom bij Circus Kinderfeestje.
Als jouw school circus Kristal uitnodigt, leer je behalve de verschillende circusvaardigheden, nóg meer goocheltrucs, kun je bellenblazen op speciale manieren en mag je jezelf schminken! Vertel het aan je juf of meester! Wil je meer weten klik dan. Circus Op School!
Circus Elleboog.
Circus Elleboog Amsterdam. Circus Elleboog is het jeugdcircus in Amsterdam, een professionele non-profit organisatie. Het biedt circusspel, circustrainingen en circusvoorstellingen voor en met de Amsterdamse jeugd. Elleboog heeft twee eigen vestigingen: een in het centrum van Amsterdam en een in Zuidoost. Op meer dan 20 locaties in Amsterdam en omstreken verzorgt Elleboog projecten. Kinderfeestje: Wie jarig is of een andere reden voor een leuk feestje heeft, kan in het weekend bij Elleboog zijn partijtje komen vieren.
Zelf een circusfeestje organiseren?
Omdat een circus super veelzijdig is, spreekt het ongetwijfeld heel veel kinderen aan. Gekke clowns, stuntende acrobaten, wilde dieren en verbluffende goochelaars. Voor elk wat wils! En juist door die veelzijdigheid is het circus ook erg geschikt als thema voor een kinderfeestje.
woenzini index.
Hier vinden jullie alles wat je wilt weten over ons circus. Als je links op een van de kopjes klikt kun je alles lezen en bekijken over onze activiteiten, lessen en optredens. Laat je betoveren in deze kleurrijke virtuele circuswereld.
Kinderfeest Leiden Circus Miloco.
Schmink extra 30 minuten. Circus tent 9x9. Circus tent 14x9. Circus tent 19x14. Als u geen mail ter bevestiging heeft gehad kan het zijn dat uw aanvraag niet is verzonden of dat de bevestiging mail in uw spam box zit.
Circusfeestje Circaso jeugdcircus van Den Haag.
Girls, please dont wear skirts and pantys, that will hinder you with circus techniques. Mails about reservations will be answered mostly twice a week. If you wish to book a circus party for chlldren, please go to our Google calender and select an appropriate date and time.

Contacteer ons