Meer resultaten voor circus agenda

 
 
circus agenda
Circussen in Nederland, nieuws, agenda, programma's' en foto's.'
Gekkigheid met Midwintercircus. Jubileumshow 20 jaar Okidoki. Miloco gaat 100 jaar terug in de tijd. In de agenda. Almere-Buiten Kerstcircus Bossle. Tournai, Cirque de Noël. Olifant Buba mag bij het circus blijven tot 2020. Pleidooi Rebecca Siemoneit Barum voor circusdieren.
Circus agenda Circus Sijm.
Circus in de zorg. Trouwen in het circus. Het leukste schoolreisje. 2018 Circus Sijm is onderdeel van Impresariaat Sijm BV Sijm Entertainment Holding BV KvK 37092574. Circus Sijm bekroond met NHN Cultuur Award Circus Sijm partner Lucille Werner Foundation Nieuwe kerstserie Circus Noël.
Circuswereld Agenda Nederland.
Wij doen ons best maar de meest actuele informatie staat altijd op de sites van de circussen zelf. Meer tourinfo kunt u vinden op Circuswereld.nl. Moscow Star Circus. Om het overzicht te verbeteren zijn de gegevens van de Kerst-Wintercircussen apart vermeld.
Circusweb, de nieuwssite over circussen.
Smells like circus in Gent. Gera de Leeuw 1 januari 2018. GENT Het Vlaams Circuscentrum en Vooruit tasten voor het vierde jaar op rij de grenzen af tussen circus, dans, performance en theater. In de agenda. Almere-Buiten Kerstcircus Bossle. Gera de Leeuw 26 december 2017.
Home.
Welkom.
Zij stonden destijds aan de wieg van deze prachtige kersttraditie, en brengen het klassieke circus met dieren terug in de piste! Onder andere kamelen, paarden, pony's, lama's' en stieren zullen samen met luchtacrobaten, koorddansers en geweldige clowns zorgen voor een onvervalst, klassiek circusprogramma tijdens de Kerstdagen!

Contacteer ons