Zoeken naar winter circus

 
 
winter circus
Internationaal Kerstwintercircus Parktheater Eindhoven.
Het mevrouwtje op mijn schouder is het eerste kinderboek 8 van kindercoach Yvette den Brok uit Eindhoven. Een onzichtbaar mevrouwtje Fee komt regelmatig bij het meisje Liz op de schouder zitten en fluistert Liz toe dat ze goed is zoals ze is.
Stadstheater Zoetermeer.
Geen losstaande acts, maar een aaneenschakeling van ensemblewerk waarbij je ogen tekort komt. Dit is verrassend eigentijds circus met internationale topartiesten. De vrolijke en kleurrijke voorstelling wordt wel gezien als het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil en Cirque Eloize.
Wintercircus Utrecht Jaarbeurs.
Voor de zevende editie van Wintercircus Utrecht komen unieke acts naar Nederland. Motoren vliegen over de piste, de sterkste man ter wereld vangt een kanonskogel en acrobaten tarten de zwaartekracht. Van 19 december t/m 3 januari is Wintercircus Utrecht te zien in hal 12 van de Jaarbeurs.
Wintercircus Arlette Hanson Startpagina.
Wintercircus Arlette Hanson maakt circustheater met een heel eigen stijl, waarin klassiek en modern circus samensmelten tot een vrolijke eigentijdse familievoorstelling. Anders, origineel en nieuw. Voor jong en oud! Al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en België, met 11, miljoen toeschouwers.
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De twintigste editie van het leukste familie circus wordt dit jaar groots aangepakt. Naast het traditionele aanbod zijn er nu ook spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte.
Thuishaven.
Contactweg 150 1014BW Amsterdam. Ben je iets verloren? Alle vragen over gevonden voorwerpen kan je hier stellen aan strandjutter Willem. Tussen de zwierende kranen en het industriële spoor van de Port of Amsterdam, ligt Thuishaven: de culturele vrijhaven van de stad.
Wintercircus Arlette Hanson Speellijst.
De show duurt ca 25, uur, inclusief pauze en is leuk voor jong vanaf 4 en oud! Meer informatie en kaartverkoop: klik op de naam van het theater. Zoek het dichtstbijzijnde theater op de kaart van Nederland. Uniek: voorstellingen met blindentolken!
Wintercircus Circus Sijm.
Trouwen in het circus. 2018 Circus Sijm is onderdeel van Impresariaat Sijm BV Sijm Entertainment Holding BV KvK 37092574. Circus Sijm bekroond met NHN Cultuur Award Circus Sijm partner Lucille Werner Foundation Nieuwe kerstserie Circus Noël Circus Sijm in Utrecht.
Wereldkerstcircus Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Deze act, uitgevoerd door Violetta Serge Alexandrova met haar mannen en dappere jonge vrouwen te paard, won vorig jaar goud op het bekende Russische Circusfestival Idol in Moskou. Met de Europese première van deze act, viert het Wereldkerstcircus het 250 jarig jubileum van het circus.

Contacteer ons