Meer resultaten voor winter circus

 
 
winter circus
Groot Kerstcircus Den Haag 2017/2018: Home.
Bent u journalist en wilt u meer weten over Groot Kerstcircus Den Haag? Wij werken graag mee aan interviews, reportages en achtergrondverhalen. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Groot Kerstcircus Den Haag!
Internationaal Kerstwintercircus Parktheater Eindhoven.
Het mevrouwtje op mijn schouder is het eerste kinderboek 8 van kindercoach Yvette den Brok uit Eindhoven. Een onzichtbaar mevrouwtje Fee komt regelmatig bij het meisje Liz op de schouder zitten en fluistert Liz toe dat ze goed is zoals ze is.
Wintercircus Hilversum.
Online Tickets bestellen. Klik hier om uw kaarten te bestellen voor Wintercircus Hilversum. Om tickets te bestellen voor het Kidshelden Circus, ga naar www.kidsheldencircus.nl. Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie kunt een mail sturen naar: kassa@wintercircushilversum.nl.
Wintercircus Arlette Hanson Startpagina.
De Oostenrijkse Michael combineert beide disciplines in één unieke act. Afgelopen jaar schitterde Michael bij het Scapino Ballet en nu is hij te beleven in Fraaie Fratsen! TinTin en Agustin. De Argentijnse komische acteurs TinTin en Agustin verrassen komende winter in Fraaie Fratsen!
Wintercircus Arlette Hanson Artiesten / Acts.
Een vrolijk en verrassend circusspektakel over een pretpark, vol internationale attracties. De circuskunstenaars nemen je mee in een achtbaan van emoties. Je huivert, je lacht, je raakt ontroerd. Vergeet alles wat je over circus denkt te weten, dit is circustheater van nu.
Wintercircus Hilversum.
Deze winter vliegen de stuiterballen door de tent, ziet u een dansend koeien-ballet en rijden er waaghals acrobaten op grommende motoren door de piste! Nederlands goocheltalent Marc Luijben bewijst dat hij materiële teleporatie, met een knipoog, volledig beheerst, terwijl het Duo Kristaps op magische wijze in een oogopslag van kostuums verwisselen! Artiesten uit meer dan acht verschillende landen zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens de vierde editie van het Wintercircus Hilversum en hun talenten met het hooggeëerd publiek delen tijdens een voorstelling gevuld met tempo, elegance en veel humor! Met een dynamische programma samenstelling, het oog op evenwicht tussen traditionele en vernieuwende circus acts en de altijd humoristische ondertoon is Wintercircus Hilversum hét uitje voor jong en oud!
Wintercircus Arlette Hanson Speellijst.
Speellijst 2017 / 2018 Fraaie Fratsen! De show duurt ca 25, uur, inclusief pauze en is leuk voor jong vanaf 4 en oud! Meer informatie en kaartverkoop: klik op de naam van het theater. Zoek het dichtstbijzijnde theater op de kaart van Nederland.
Wintercircus Circus Sijm.
Circus in de zorg. Trouwen in het circus. Het leukste schoolreisje. 2018 Circus Sijm is onderdeel van Impresariaat Sijm BV Sijm Entertainment Holding BV KvK 37092574. Circus Sijm bekroond met NHN Cultuur Award Circus Sijm partner Lucille Werner Foundation Nieuwe kerstserie Circus Noël.
Wintercircus Utrecht Jaarbeurs.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.wintercircusutrecht.nl, via tel 0900 300 6000 45cpm en bij alle vestigingen van Primera. Voor de zevende editie van Wintercircus Utrecht komen unieke acts naar Nederland. Motoren vliegen over de piste, de sterkste man ter wereld vangt een kanonskogel en acrobaten tarten de zwaartekracht.

Contacteer ons