Meer resultaten voor circus scheveningen

 
 
circus scheveningen
AFAS Circustheater DenHaag.com.
Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Geschiedenis Circustheater Scheveningen. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann.
Uitgaansagenda.
Bestel je tickets online of betaal aan de kassa met je PODIUM cadeaukaart. Helaas, geen resultaten. Misschien levert een aanpassing in het zoekfilter wel resultaat op. Of kijk voor het meest actuele aanbod op de website van AFAS Circustheater. Aankomende 31 dagen.
AFAS Circustheater, Den Haag TheaterReserveringen.
Na het grote succes van het concert 50 jaar BZN herinneringen in het AFAS Circustheater te Scheveningen in 2016 zijn Jan Keizer Anny Schilder wederom terug in dit prachtige theater. Jan Anny zingen voor u nog eens alle grote hits van BZN achter elkaar.
AFAS Circustheater Kaarten kopen.
Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice.
AFAS Circustheater: Auto en Parkeren.
Het AFAS Circustheater is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen.
Circustheater Wikipedia.
Het AFAS Circustheater is een theater van Stage Entertainment in de Nederlandse badplaats Scheveningen. 5 Externe link. Het theater heeft meermalen een andere naam gekregen.: AFAS Circustheater, Beauty and the Beast. AFAS Circustheater Huidige naam. Sinds augustus 2011 is het Leusdense softwarebedrijf AFAS Software B.V. naamgevend sponsor van het circustheater. De naam van de grootste loge in de zaal is daardoor ook veranderd van Koninklijke Loge in AFAS Loge. Fortis Circustheater Een van de sponsoren van het Circustheater was Fortis, daarom droeg het Circustheater tot medio 2010 deze naam. Wegens de overname van Fortis door de ABN AMRO werd de bedrijfsnaam van het Fortis Circustheater veranderd naar Circustheater B.V. VSB Circustheater Tot medio 2004. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann.
Stage Entertainment Nederland Beatrix Theater AFAS Circustheater.
Hoe bereik je de theaters? Het Beatrix Theater ligt naast het Centraal Station Utrecht en het AFAS Circustheater is op loopafstand van het strand van Scheveningen. Beide theaters zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen hebben parkeergelegenheden in de buurt.
Circustheater in Den Haag / Scheveningen Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Circustheater Den Haag / Scheveningen. Het Circustheater, toen nog Circusgebouw, werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. Het gebouw was een ontwerp van de architect Van Liefland. Tot in de jaren 1960 was het Circustheater een echt circus dat alleen in de zomermaanden geopend was.
AFAS Circustheater Scheveningen Ticketshop Eventim.
Informatie over de locatie. Het AFAS Circustheater is een theater van Stage Entertainment in de Nederlandse badplaats Scheveningen. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. Het gebouw was een ontwerp van de architect Van Liefland.

Contacteer ons