Resultaten voor circus leeuwarden

 
 
circus leeuwarden
Jeugdcircus Saranti Leeuwarden Startpagina Facebook.
11 duizend weergaven. Jeugdcircus Saranti Leeuwarden. 4 januari om 1133.: Leuk item van Omrop Fryslân over project Adje van Leeuwarden-Fryslân 2018 met o.a. in samenwerking met ons Circus is Hot! FIDEO: Bern ha de takomst by Sirkus Adje Lambertsz Omrop Fryslân.

Het gehele weekend staan we in het voorprogramma van Wintercircus Hanson wintercircus_nl in de https//t.co/d36tZOOK2F: 022531: PM december 16, 2017 from Instagram Reply Retweet Favorite. Wat is het koud maar wat een leuke en warme mensen in Lelystad bij de Stichting Lichtjesparade https//t.co/cb0fEJJs0r: 072539: PM december 14, 2017 from Instagram Reply Retweet Favorite. circusweb circomundo leeuwarden 2018.
Circus Spelend Sporten.
Begeleid sporten voor mensen met een verstandelijke beperking in Leeuwarden e.o. Menu Spring naar de inhoud. Stage / MaS. Handige links Sponsoren. In 2014 is Spelend Sporten gestart met een circus voor kinderen/jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Iedere week wordt er met heel veel plezier en inzet getraind, samen met enthousiaste vrijwilligers.
Circus Got Talent.
Winnaars 1ste editie Circus Got Talent 2017 bekend! Vanuit heel Nederland deden geweldige acts mee aan de eerste editie van Circus Got Talent. Na een spectaculaire lichtshow werd CGT geopend door presentator Ritsko van Vliet en burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone.De 14 geselecteerde acts van de bijna 50 ingezonden filmpjes uit geheel Nederland brachten vervolgens hun kunsten voor een volle zaal en de jury in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.
Circus Salto Sander Friends Home.
Kerstcircus Sander Friends Tijdens de Kerstvakantie in Friesland!
CIRCUS OP SCHOOL. CIRCUS TE HUUR. Kerstcircus Sander Friends pieter 2017-12-12T1419170000.: Kerstcircus Sander Friends Dé familievoorstelling tijdens de Kerstvakantie! Tijdens de Wintermaanden produceert Circus Salto het Kerstcircus Sander Friends. In de Kerstvakantie worden er sfeervolle kerstshows gegeven in Leeuwarden en Sneek.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Circus Salto Tour en Tickets Shows Sander Friends Speellijst Kaarten bestellen met korting!
CIRCUS OP SCHOOL. CIRCUS TE HUUR. Tournee Circus Salto Kerstcircus Sander Friends Sander Balk 2017-12-27T2358180000.: SPEELLIJST Kerstcircus Sander Friends editie 2017-2018. Bekijk hier onze speellijst en bestel direct uw kaarten met 250, Euro INTERNETKORTING! Wij spelen in.: Sneek 25 30 december. Leeuwarden 2 7 januari.
Circus Salto Kerstcircus Sander Friends Startpagina Facebook.
Tijdens de Kerstvakantie produceert het bekende Circus Salto de 8e editie van het Kerstcircus Sander Friends! Van 2 tot 7 januari 2018 is het circus in Leeuwarden te vindenop het Oldehoofsterkerkhof ter afsluiting van de kerstperiode. De voorstelling van 2017-2018 belooft een feestelijke en sf.
Circus Saranti Oost West Circus Best.
058 233 0 233. In één van de wijken van Leeuwarden maken de bewoners zich op voor Culturele Hoofdstad door een circusshow te organiseren. Er is gekozen voor het thema spreekwoorden en gezegden met de naam Oost West Circus Best.

Contacteer ons