Zoeken naar afas circus

 
 
afas circus
Disney's' The Lion King Nu met speciale kerstprijzen.
12 december 2017 Musicals, Beatrix Theater, AFAS Circustheater. Neem alvast een kijkje in de theaterzaal met onze 360 camera en ontdek wat het zicht is op het toneel vanaf jouw favoriete stoel. @BrianTh02403139 09 januari 2018. @TimDriesen @TheLionKingNL I think Elton John does not deserve any more money.
AFAS Circustheater DenHaag.com.
Circusstraat 4, Den Haag. 100 jaar theaterhistorie en tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Stage Entertainment Nederland: het AFAS Circustheater in Den Haag. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Geschiedenis Circustheater Scheveningen. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann.
Stage Entertainment Nederland Beatrix Theater AFAS Circustheater.
Hoe bereik je de theaters? Het Beatrix Theater ligt naast het Centraal Station Utrecht en het AFAS Circustheater is op loopafstand van het strand van Scheveningen. Beide theaters zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen hebben parkeergelegenheden in de buurt.
AFAS Circustheater Scheveningen Ticketshop Eventim.
Het AFAS Circustheater is een theater van Stage Entertainment in de Nederlandse badplaats Scheveningen. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. Het gebouw was een ontwerp van de architect Van Liefland. Het Circustheater, toen Circusgebouw, was tot in de jaren 1960 een echt circus, dat alleen in de zomermaanden geopend was.
Circustheater Wikipedia.
naamgevend sponsor van het circustheater. De naam van de grootste loge in de zaal is daardoor ook veranderd van Koninklijke Loge in AFAS Loge. Fortis Circustheater Een van de sponsoren van het Circustheater was Fortis, daarom droeg het Circustheater tot medio 2010 deze naam. Wegens de overname van Fortis door de ABN AMRO werd de bedrijfsnaam van het Fortis Circustheater veranderd naar Circustheater B.V. VSB Circustheater Tot medio 2004. Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann.

Contacteer ons